novinky 

Renata Langmannová a Ondřej Novotný moderátory nového kulinářského pořadu Což takhle dát si…

TV Nova přináší další online pořad vlastní výroby a představuje první díl kulinářského seriálu se špetkou adrenalinu dochucený jemnou krásou. Jde o samostatný online pořad internetového portálu Nova Plus, kde manželé Ondřej Novotný a Renata Langmannová ukazují své schopnosti v kuchyni.

„V minulých měsících jsme rozjeli výrobu vlastních online pořadů a s výsledky jsme velmi spokojeni. První pořady Jak se vede, malé lásky? nebo Nova Taxi mají nadprůměrné výsledky a těší se zájmu klientů. Už nyní úspěšně prodáváme projekty na příští rok. Spolupracujeme s nejlepšími tvůrci v oboru a díky silnému zázemí nejsledovanější televize na českém trhu využíváme špičkové televizní technologie,“ říká Monika Jančová, vedoucí oddělení Digital & Research.

„Jde o pořad, který nepočítá kalorie, a proto je to první antistresový pořad o vaření. Ale aby to nebylo tak jednoduché a bez kapky soutěživosti, tak společně se mnou bude moderovat a vařit moje žena Renata,“představuje Což takhle dát si… Ondřej Novotný.

V každém dílu vystoupí také zajímavý host. Hned v prvním dílu se představí herec, moderátor, muzikálový zpěvák Roman Vojtek a tvořit bude právě s Renatou. Jeho recept se jmenuje Dědečkovy kokosové koule, takže pečení to bude opravdu zajímavé.

„Romana jsme si nevybrali náhodou. Je to významný muž mého života,“ prozrazuje Renata.  Proč? To zjistí diváci v prvním dílu, který je dostupný již nyní a každý týden se mohou těšit na další.

Komentujte cez Facebook

Related posts